Cancer i bukspottskörteln Testimonial

/Cancer i bukspottskörteln Testimonial
Cancer i bukspottskörteln Testimonial 2018-12-14T01:32:15+01:00

Cancer i bukspottskörteln

Alivia – Mina erfarenheter!

Jag blev i oktober/november 2017 diagnostiserad med cancer i bukspottskörteln. I slutet av november 2018 blev jag opererad i Lund med syfte att ta bort min tumör. Operationen gick inte som planerat, tumören gick inte att ta bort. Vid utskrivningen fick jag reda att den enda behandling som gick att göra, var cellgiftsbehandling.

I januari 2018 fick jag genom goda vänner kunskap om Alivia. Jag sökte information på nätet och efter detta beslutade jag att kontakta Alivia. Genom mina vänner fick jag kontaktuppgifter till Alivias medicinskt ansvarige, Dr. Vidar Arnulf. Redan vid första samtal med Vidar kände jag ett stort förtroende. Jag skickade alla journalanteckningar samt röntgenbilder.

Efter att Vidar hade sett mina dokument rekommenderade han att vi skulle gå vidare med en ”second opinion” samt en Caris MI profil (molekylär profilering). Av Vidar fick vi mycket information om processen och de vidare förutsättningarna. Under dessa kontakter kände jag stort förtroende för både Alivia och Vidar Arnulf.

Under ovanstående period rekommenderade Vidar mig att fortsätta med mina cellgiftsbehandlingar till vi hade fått svar från Caris.

När svarat från Caris MI profil var klart, fick jag av Vidar en grundlig genomgång av förutsättningarna för vidare behandling. Kort därefter blev jag inbjuden till en konsultation hos Professor Justin Stebbing i London. Inför för detta möte hade Stebbing redan bestämt att jag även skulle träffa Professor Edward Leen för ställningstagande till ”Nano Knife ablation”.

Alivia hade noggrant planerat alla besök inför min resa till London. Jag hade även fått en kontaktperson i London som skulle hjälpa till om så behövdes. Båda konsultationerna upplevde jag väldigt positivt. Jag blev väl omhändertagen och med stor respekt och när jag åkte tillbaka till Sverige hade jag redan fått tid för operation hos Professor Leen två veckor senare. En operation som överhuvudtaget inte erbjudits i Sverige!

Två veckor senare gick turen tillbaka till Princess Grace Hospital i London för operation. Innan dess hade jag fått mycket bra information om sjukhuset m.m. Jag blev även kontaktad av Vidar som ville veta om allt var klart inför operation.

Vid inskrivningen på sjukhuset var allt väldigt välplanerat och jag kände mig trygg och säker. Jag fick prata med anestesiläkaren samt Professor Leen strax efter ankomsten. Jag fick all den information jag behövde och kände mig verkligen i goda händer. Jag blev opererad senare samma dag.

Nästa dag på morgonen fick jag besök av Professor Leen. Han informerade mig om resultatet av operationen o.s.v. Därefter var jag klar till att åka hem…….mycket professionellt . Min vistelse på sjukhuset var väldigt fin. Senare samma dag gick turen tillbaka till Sverige.

Väl hemma igen har jag åter haft kontakt med Vidar. Min onkolog i Sverige behandlar mig nu efter rön från Professor Justin Stebbing, allt till min fördel!

Efter att jag träffade Alivia har jag lagt år till livet och även liv till åren.

Med respekt och ett varmt tack till alla jag har varit i kontakt med hos Alivia!

Lars Wellander

Want to find out how Alivia can help you?

Start Your Conversation

Our Services

Contact Us Today
close slider

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Telephone Number (required)

    Your Message

    Your privacy is important to us. We’ll never share your information.